Kamarád

Kamarád

Anotace: pro mého nej kamaráda

Už je to dávno byl jsem tenkrát v Sou
Potkal jsem supr kluka vzpomínky to jsou
Jsme s spřátelili a kamarádi velký byli
Každou chvilku spolu pili a holky proháněli

Kapelu jsme zakládali spolu písně zpívali
Pak na vojnu do zelenýho mě tenkrát povolali
Ty si za mnou jezdil pak já za tebou byl
Co pak se to stalo já chci abys ještě tady žil

Pak přišla chvíle co nás trošku rozdělila
Já se oženil děti měl a manželka tě ráda měla
Ty kamaráde rodinným přítelem navždy zůstaneš
V srdíčku u nás přeci nikdy žít nepřestaneš

Kde si pověz sakra kde si mě tu chybíš
Co se stalo kamaráde nikdy už mě nepovíš
Jednu věc ti dlužím tu už ti nikdy nesplním
Na tvé svatbě svědkem nebudu to už vím

Pak přišla ta zpráva velikonoční pondělí bylo
Navždy si odešel tvoje dítě po tobě tu zbylo
Je to dcerka na kterou pyšný si i tam kde si
Vzpomínáme na tebe když spíš na nebesy.
Autor Pirek, 14.07.2008
Přečteno 540x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí