Modrooké Hladiny Klavíru

Modrooké Hladiny Klavíru

Anotace: Tuhle jsem napsala pro svého kamaráda, který ji samozřejmě již dávno má... Pochází z 29.3.2008- ta báseň...

Modrooký Přítel Vítr
Vnesl se s lehkostí do Zahrad
Mého Smutku...

Bezbřehá Jezera temných slz...
Tak pustá a slaná...
Jako moje Duše...

Ach, přišel jsi...
Z Daleka svých snů...
Obtěžkán starostmi těch všedních dnů,
které žijeme my,
každý z nás...

Slzy v očích máš...

Usedneš na Hráz

Díváš se do dálek
Do hlubin vod pod Tebou...

Tvé Touhy, Naděje, Lásky
Zas vyplavou...

Hluboko ukryty, ztraceny byly...

Nyní jejich ledy smutku tají...

Vytékají z Tvých očí...

Vyschlé Studánky Modrých Stínů
Zase závod dají...

Která ta Jezera naplní dříve?

Radši být „citlivka“
Než povahy křivé...

Sám to dobře znáš...

Vždyť víš...

Jó, Život- to je někdy kříž
Ale vždycky může být hůř i líp...

Já vím...
Klavíru černé klapky
Melancholické přechody...
Zavírá se jeho víko...
Tak co, dáme závody?

“Mužské slzy tečou dovnitř”

Já Vím...

I Ty to Víš...
Autor Helena Buchtová, 14.07.2008
Přečteno 251x
Tipy 8
Poslední tipující: Koskenkorva, PIPSQUEAK, B.a.r.b.a.r, veronicah, Oťas
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ST...moc se mi líbí...*:)

13.11.2009 10:18:00 | PIPSQUEAK

Koukám, jak je ta báseň nadčasová... Není nic extra, ale v podstatě platná pořád...

17.09.2009 14:56:00 | Helena Buchtová

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí