Prázdniny

Prázdniny

Anotace: jak je vidím já

V prázdninový čas je mi dáno
dělat babičku
někdy ne někdy ano s chutí
nikdo mne k tomu přece nenutí.

Přes den je to záhul povím vám
když tři děti hlídat mám,
dostat je ven je těžká věc
vždyť máme počítač přec.

Každý tam svou lásku má
podle harmonogramu s ní rozmlouvá
a babička ? kde jste to kdy viděli,
aby babičky u počítače seděly.

Jejich místo,jak je notoricky známo
v kuchyni na výměnku je jim milostivě dáno.
Už krátí se ten prázdninový čas
a já z babičky v žádoucí ženu
proměním se zas.
Autor takova, 13.08.2005
Přečteno 266x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí