Jsem ráda,že tě mám...

Jsem ráda,že tě mám...

Anotace: jak je kamarádství důležité,ví snad každý

Jak jsme se vlastně poznaly,
to už je tak dávno.
Smíchy jsme se řezaly,
bylo nám to přáno.
Seděla si kousek ode mě,
práce tě nezajímala,
jsme teď přátelé,
těma řečma jsi mě dostávala.

Pomáháš mi jak jen můžeš,
je na tebe spolehnutí,
své srdce vždycky poslechneš,
něco tě ke mně nutí.
Chci ti říct děkuji,
ale to je asi málo.
Už se k tobě stěhuji,
něco mě tam táhlo.

Spolu život zládneme,
i veškeré nástrahy,
my se nehádáme,
my přátelstvím jsme vyhrály.
Za pár let,
všemu se budeme smát,
jsi tu těď,hned,
mám tě moc ráda,
a ty to víš,
pravé přátelství,
je znát!
Autor Izzik, 14.07.2008
Přečteno 608x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí