Tekuté kapky času

Tekuté kapky času

Anotace: http://www.youtube.com/watch?v=H8zciaT6WMo&NR=1

okraje květů seschly do středu
voda se zkalila
letadlo na startovací dráze
výkřiky zaniklé v mracích
doba, co minula
světýlka rozplizlá mrazem
utajený hřích

sliby, co nešly splnit
skořápky nadějí
schované v prádelníku
suvenýry z cest
diamant a granit
spolu se smějí
bloudivým námořníkům

duch lásky
v čadivém knotu svíčky
a víno na dně poháru
noc s někým
a život bez něho
osudové hříčky
požárů

smysl vstávání
přátelství
odraz slunce ve zmrzlině
zdržení na dálnici
sny o nevině
dálky za hranicí

tekuté kapky času
žíznivé
někdy povodeň
jindy vyschlé koryto
život jen jeden
kolik už z něj
upito?
Autor Verena, 14.07.2008
Přečteno 254x
Tipy 15
Poslední tipující: Holis, Raduzk, monterka, okapovaroura, enigman, NikitaNikaT., Psavec, jedam, Bíša
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

taková mozaika obrázků...a závěrečná otázk na zamyšlení...Moc pěkné! (jinak souhlasím s enigmanem:-)

15.07.2008 22:53:00 | monterka

nádhera...snad jen...že život není jen jeden...vím to...žiju v paralelách...

15.07.2008 13:10:00 | enigman

A i krásu.

15.07.2008 01:31:00 | Psavec

Verše mají sílu i hloubku...

14.07.2008 23:21:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí