žádný city,

žádný city,

Anotace: http://www.psanci.cz/dilo.php?dilo_id=4269-zadny-city líběj se mi víc fotky, než ta básnička... achjo.

Prší,
koukám se do sklenice
-kape do ní voda
dírou ve stropě-
/bydlím v paneláku/

Brečím,
nevím proč,
přestávám mít pojem o svým těle,
vyžaduje něco,
co mu nemůžu dát.

Chce sex, lásku a kafe.
/čokoládu/

Chci sex, lásku a kafe.
/čokoládu/

Když usínám,
ještě pořád,
i přes několikero moří a černejch oceánů,
slyším tvůj šepot.
Je pod mojí noční košilí,
je v mejch vlasech...
Jsi to ty.
Někde.
Kolem mě.
Ve mně.

Mám špinavou krev,
je cizí,
nepatří do mejch cév,
nechci krvácet tuhle vinnou krev.

Cejtím se bejt bez viny.

Bez viny.

Slyšíš? Bez viny.

I´m fourteen years old virgin!
/Or I at least want to be.../
Přečteno 317x
Tipy 8
Poslední tipující: pavlis, už ne pernikova princezna, WhiteSkull, Michal Kvido, just me
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Malvínko, ty mě vždycky dostaneš spolehlivě do kolen ....jsi tak neskutečně literárně nadaná , až trochu žárlím ....trochu ...kecám ...hoooodně moc .....:-)

05.09.2008 23:43:00 | pavlis

..........................................................

kéž by tečky uměly mluvit

:)

17.07.2008 12:15:00 | Zuz.

Ty jsi prostě multimediální umělec... Zase dobrý!

15.07.2008 12:30:00 | J.U. Ray

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí