Uklízím šuplík

Uklízím šuplík

Anotace: Jak jsem začínal psát "básně". Promiňte! Rýmovačky.

Napřed jsem vyndal pár ponožek
potom zas desítky kapesníků
potřeboval jsem malinký prostorek
pro básně od básníků.

Později padlo i na básně
když hromadily se moje
bylo mi líto těchto všech
hodit je na kupku hnoje.

Snad se to někdy i dá číst
snad bude ku potřebě
snad z toho budu radost mít
snad prospěje to i tobě.

Nejenom mně, či tobě
též i jiným možno počíst
ale pak, až si počtete
běžte to rychle zajíst.
Autor Šťoura, 15.07.2008
Přečteno 213x
Tipy 1
Poslední tipující: NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí