Carpe Diem!

Carpe Diem!

Anotace: užívejme dne!

Je hřích,
když čtu si zakázaných knih?
Je nemístné,
když porušuji zákazy přísné?
Je nepřípustné,
když student při hodině usne?
Je zlé,
když ostudu dělat lze?
Je nemorální,
když zviklám i příznivce skalní?
Je směšné,
když fráze neznám přesně?
Je absurdní,
když neznám vědu obskurní?
Je zarážející,
když z outsidera je porážející?
Je trestuhodné,
když se člověk s jiným nepohodne?
Je trapné,
když i řečník sklapne?
Je porážka,
když na zdi je napsaná urážka?
Je hnus,
když od všeho chci kus?
Je marné,
když čistím vody kalné?
Je nevhodné,
když se před autoritou neohnem?
Je smutné,
když jeden vztah utne?
Je hrůza,
když Tě nechce políbit múza?
Možná jo, ale proč se tím, sakra, trápit? Žijem jen jednou…CARPE DIEM!!!
Autor myskin, 15.07.2008
Přečteno 243x
Tipy 7
Poslední tipující: Psavec, Lota, Churry
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Parádní. Proto Carpe diem nám všem.

15.07.2008 17:56:00 | Psavec

děkuji, to potěší!

15.07.2008 09:49:00 | myskin

Špičkové!!! "o)

15.07.2008 09:47:00 | Churry

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí