Prázdno

Prázdno

Anotace: normal

Jendou večer na nádraží
u kolejí strážný stráží
vlak se v klidu rozjíždí
rychlostí sic hlemýždí

rychlost se zvyšuje
nervozita s ní
kouzelník čaruje
nikdo tu není

najednou i já jsem pryč
ocitám se v neznámu
přede mnou jen černý klíč
od malého krámu

vcházím dovnitř koukám
do prvního patra se soukám
vidím jen nepořádek kolem
a venku oře se pole volem

jen stále nikdo tu není
obloha z modré na červenou se mění
kráčím opět před krám
a málem zrak mi vytře,

že nemám ani šrám
těm se člověk nevyhne ani chytře
ať jsem doma či venku
vždy si udělám čas na brandy sklenku

už mrtví jsem snad
v čem to asi spočívá
má to možná klad
někdy to tak prostě chodívá.
Autor Kaplis, 15.07.2008
Přečteno 331x
Tipy 3
Poslední tipující: Psavec, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Má to myšlenku, trochu jsem se pousmála ... jo, dobrý ..

15.07.2008 17:42:00 | NikitaNikaT.

pořád u mne nejlepší ta první - píšeš pro zábavu, to je poznat ale měl by ses naučit na těchle "rýmovačkách" držet rytmus - ať to psaní někam vede

15.07.2008 16:14:00 | hanele m.

Pozor na rýmy za každou cenu, radši vyprávěj bez rýmů a čleň, ale nejlepší je, párkrát to přečíst s dokončit finessy.

15.07.2008 10:36:00 | Churry

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí