(P)o stopách

(P)o stopách

Anotace: tak nějak dobře mi tak:-)

Stopy co na cestě nechám
jsou pro tebe spíše už klišé
potupně za tebou spěchám –
tvá cesta jde dále a výše,
až tam, kde kyslík mi schází.
Kde mít rád stalo se frází,
kde mít mě málo se cení,
kde pro nás zítra už není.

A tak ty dvě stopy moje
- o klišé víme už svoje –
otisky marné jak slzy,
když křivdy pozdě tě mrzí,
ty, co se se smutkem bratří -
dostaly to, co jim patří!
Neměly být z říše klišé!
Vzletněji, kámo, se píše!
Autor Kewt, 15.07.2008
Přečteno 271x
Tipy 2
Poslední tipující: S..a, just me
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí