Finále života

Finále života

Anotace: Úvaha o lidském konci. Nebo si snad myslíte, že kecám? Zkuste se vyjádřit k holé pravdě.

Co v životě mém bylo směn
pozpátku hledím s úsměvem
teď sedím doma přemýšlím
a hovadiny vymýšlím.

Tak čtěte tyto bludy mé
já nedělám je poprvé
mně mnoho času nezbývá
nemocí věkem přibývá.

Pak sejdeme se dole kdes
kde tmavý neprostupný je vřes
tam nebudem se usmívat
jen v prach a hlínu měnívat.

Tam končí každý života špás
už neřekne si nikdo z nás:
Co jste teď vy byli jsme i my
co jsme teď my budete i vy.
Autor Šťoura, 16.07.2008
Přečteno 271x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí