Ptám se měsíce

Ptám se měsíce

Anotace: O tom,že noc je krásnější než den

Slunce šlo spát a přichází noc,
je úplněk a jeho magická moc,
mi zabraňuje abych šla spát,
nutí mě přemýšlet,sama sebe se ptát.
Ptát se kam směřuju,co je můj cíl,
ptát se proč pláč mi jen zbyl.
Proč vždy naprázdno vyjdou moje slova,
proč samotou se trápím zas a znova.
Vím,že měsíc mi na to neodpoví,
ale proč mi jen trochu nenapoví?
Abych věděla,co dělat dál,
jak nalézt to,co mi život vzal.
Autor Panteroid, 16.07.2008
Přečteno 202x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí