Holčička

Holčička

Anotace: Holčička

holčička jde ulicí
hlavou se jí něco honí
v zádech jen vítr vanoucí
na obloze se mraky roní

kdo ví na co v tu chvíli myslí
je toho spousta,třeba na konec světa
dítě si na schodech obrázek kreslí
sebevrahovi se honí hlavou poslední věta

v tom na obloze černo
holčička má strach
na plotě vran hejno
z lidí je najednou prach

holčička se lekla
neví co bude se dít
dostala se snad do pekla
tady prý dostane co chce mít

ale holčička tu nechce být
tady smrtelníci nemůžou
ona chce na zemi snít
snad jí andělé zpátky pomůžou

Andělé ji vyslyšeli
a zpátky ji donesli.
Autor Kaplis, 16.07.2008
Přečteno 244x
Tipy 1
Poslední tipující: Kikay
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ahoooj, mně se také moc líbí, ale trošku jsi ji nedopsal... Jen můj dojem- ostatně, máme tu skoleginí stejný... Ale je taková temnější, zvláštní, zajímavá;)
Jdu na další!

17.07.2008 22:15:00 | Helena Buchtová

jj diky,jen jsem kluk,ale v poho.

17.07.2008 10:16:00 | Kaplis

Ten konec je moc narychlo napsán...Měla si to víc rozepsat...Nevím jen můj názor!ale jinak báseň hezká!

16.07.2008 18:12:00 | Kikay

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí