Blaničtí rytíři

Blaničtí rytíři

Anotace: Rytíři

Rytíři blaničtí ukažte se
a vy zlý lidé vy třeste se
Rytíři blaničtí vytaste meče
A vy zlý lidé proste o milost v kleče

Zem se bude třást pod kopyty koní
Lidé vyhlížejí zvoníci zvoní
Třeste se vy koho rytíři blaničtí zvolí
Vás za vaše zlé skutky smrt skolí

A ti kdož se k Bohu modlí a dobro konají
Těm rytíři blaničtí ve jménu Otce požehnají
až přijde čas zase se ukáží
a zlé lidi ze země vykáží

teť jen na pokyn čekají
někde v neznámu odpočívají.
Autor Kaplis, 16.07.2008
Přečteno 306x
Tipy 2
Poslední tipující: Helena Buchtová
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Wow, tahleta má dynamiku skutečně jako běžící koně! Opět se projevil tvůj silný smysl pro rytmiku a rým;)
A zajímavé téma sis rovněž zvolil, dám Ti za ni Super Tip;)

17.07.2008 22:18:00 | Helena Buchtová

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí