Mord

Mord

Anotace: au, au....

Rozčtvrtila bych tě motorovou pilou,
zkřehlé kosti drtila bych silou.
Velký rachot z kostilamu,
dělá radost, beze klamu.
Na slunci nechám hnít maso i nervy,
do doby, než se do něj dají červi.
Ten humus naložím pak na lopatu
a hodím za plot z ostnatýho drátu.
Kladivem vytluču Ti mozek z palice,
tahle myšlenka mě těší nejvíce.
Svědomí mě vůbec nesouží,
každému tak, jak si zaslouží!!!
Autor myskin, 16.07.2008
Přečteno 255x
Tipy 6
Poslední tipující: Nahá, Churry
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Tak to je každopádně nátěr. :D

26.07.2008 00:43:00 | Nahá

Ano, jen do nich!

16.07.2008 10:54:00 | puostě Uadek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí