Kdo jsi....

Kdo jsi....

Anotace: když máš takové právo...

kdo jsi?
co jsi zač?

moje spása?
bolest?
očistec?

Láska?!
to těžko
můj milý

říkám si
uprostřed tvé nudné reality
uprostřed kruhu tvé protivnosti

v žáru tvého vzteku
griluješ mne
když štve tě celý svět
ne já

tak proč
kdo jsi
že máš právo
mi ublížit

pláču
ani nemrkneš
tak lhostejně
sleduješ mé kroky
kdybych chtěla odejít
bez tvého svolení
svážeš mé srdce ostnatým drátem
a budeš držet
než si to rozmyslím

hmmm....už zase

zase
a napořád

když tvrdíš, že si za to můžu sama
Autor Jats, 16.07.2008
Přečteno 271x
Tipy 12
Poslední tipující: casla, kouzelníček, Bíša, Květka Š., radexk, Jahodová kopretina
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

panejo...

16.07.2008 18:24:00 | kouzelníček

Náhled by byl a teď co s tím?

16.07.2008 12:59:00 | radexk

Drž se:-)

16.07.2008 12:41:00 | Jahodová kopretina

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí