Lov vlčích duší

Lov vlčích duší

Anotace: ...

Vyji svůj vlčí pláč k nebesům
a toužím
smýt hořkost tvé krve
z mých ran

ulehám na měkký mech
plna hrůz z nočních můr
a toužím
po krásných snech
kde měkké tlapy
neslyšně sledují mou oběť

chci dohnat osud
který mi všechno vzal
a obětovat mu třpyt vlčích očí
jen ho chytit
a smočit tesáky
v rozkoši z jeho bolesti

vyji své touhy k měsíci
a svolávám smečku svých bližních
svolávám smečku a vyhlašuji lov

obětí osud a jeho tyranie

tichá touha vlčích duší
když tlapy odráží se v sněhu
a krev skrápí jeho třpyt

smečka je se mnou
a já se musím ptát
kolik sil nám ještě zbývá
...na tenhle marný boj
Autor Jats, 16.07.2008
Přečteno 279x
Tipy 7
Poslední tipující: casla, kouzelníček, Bíša, Veru
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

A jak to vlastně dopadlo? ST

08.03.2011 21:36:00 | casla

hluboce se stydím...

16.07.2008 13:38:00 | Jats

...až na to "smít" :) pěkná

16.07.2008 13:23:00 | Veru

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí