Holkař

Holkař

Anotace: tak přečtěte a uvidíte... střeba taky takový znáte :o)

Chodí s partou na koncerty,
s tímhle klukem nejsou žerty.
Jedna slečna, ta jeho mu nestačí,
existujou přece i holky jinačí.

Čísla sbírá jako známky,
tahá holky za copánky.
Flirt je jeho zálibou,
soulož bývá odměnou.

Chce s tebou zažít jednu noc,
dělá to jen pro radost.
Slůvkama tě okouzlí,
pak se sama probouzíš.

Život s heslem : Bez budoucnosti,
nemá rád svý povinnosti.
Rád se baví a rád pije,
na volný noze stále žije.

Kluky znám, maj to tak rádi,
chtěj bejt jenom kamarádi.
Kluky znám, koukaj mi na prsa,
tak proč jim IQ neklesá?

Pozve tě i na skleničku,
sfoukni rychle u postele svíčku.
Připadá si jak Don Juan,
stále křičím, pořád volám!

Tak to jde furt dokola,
co je tohle za vola?
My jsme taky nebezpečný,
jsme mrchy a jejich slečny.
Autor Jedůfka, 16.07.2008
Přečteno 294x
Tipy 4
Poslední tipující: Caracol, Květka Š., Jahodová kopretina
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

no, známe..:-)

16.07.2008 23:16:00 | Caracol

Krutá pravda...

16.07.2008 21:20:00 | Jahodová kopretina

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí