Je mi to líto...

Je mi to líto...

Anotace: ....

hledám tě
mé druhé já
vzdálené
stovky kilometrů
vím
sama za to můžu
jsi mou láskou
láskou která není
stvořena pro tenhle svět

chybíš mi
půlko mého světa
který jsem opustila
pro lásku
já bláhová
stovky kilometrů
od domova
od našeho světa
silně utajeného
za zdmi našich srdcí

miluji tě
součást mého těla
...
byla odtržena
mnou

přijmi mou omluvu
vím
bolí
mé rozhodnutí
hloupé
opustit svět
který mě má rád
kvůli touze
pro jednoho chlapa

vím
nevrátím se

a pokud

tak zlomená
Autor Jats, 17.07.2008
Přečteno 314x
Tipy 7
Poslední tipující: janewe, kouzelníček, Detektor, Bíša
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

taky jsem tu knihu četl...

17.07.2008 19:50:00 | kouzelníček

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí