Krása a kosa

Krása a kosa

Anotace: ...pardon

byla jedna květina
a každý
její okvětní lístek
toužil po pohlazení
po dalších
malých květinkách
čekala
až přiletí
krásný motýl
a všimne si krásy
rubínové barvy
a pomůže
splnit její touhy

Byla jedna květina
a každý
prošel kolem
bez povšimnutí
byla maličká
a přesto krásná
a každý její lístek
chvěl se
pod tíhou jejích slz

ach..smutná ranní rosa

Byla krásná květina
pokrytá prachem
rostla u cesty
a nepotkal ji motýl
až do jejího
posledního dne
kdy čistili vozy
příkopy sekačkou
Autor Jats, 17.07.2008
Přečteno 247x
Tipy 3
Poslední tipující: kouzelníček, Bíša, saddova
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jak víš, že byla krásná?

17.07.2008 19:52:00 | kouzelníček

chvalim myslenku, originalni :-), i zpracovani se mi libi, i kdyz sis s tim mohl vic pohrat...

17.07.2008 14:48:00 | saddova

Škoda krásné kytky,ale vykvete další...

17.07.2008 13:42:00 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí