Muž který zradil...a nejlepší přítel člověka-pes

Muž který zradil...a nejlepší přítel člověka-pes

Anotace: Kluk mě zradil a do očí se mi vysmál...snad mě zachrání můj pejse,protože jen ten umí vyléčit moje srdce

Za tanec přislíbyl,
lásku mi něžnou,pak
se mi jen smál...:(..

Poznat lásku jsem chtěla,ale
všechno jsem nevěděla...,
co může se stát...

Teď pouštim si od Kryla písničku
něžnou(Salome)...a Ty!! se mi směješ,
připadám si jako boxovací pytel,,,co
dostal velkou ránu...až dovnitř,blízko srdce..

to přeci není fér..:(...přemítám v
hlavě..koukám na štěňátko jak bloumá
si v myšlenkách...hravě..:(..snad to
mě zachrání....až vyroste...

a co když nevyroste?Kdo mě ochrání?!
Ty na tom seznamu už nejsi....a nebudeš,
ale moje srdce volá kde jsi...snad mě och-
ráníš ....v mých snech...

v těch snech,o dívce křičící o pomoc,
když její srdce zradil jsi...kdo..,
kdo přiběhne jí na pomoc?..snad jen věrní psi:)
Autor Detektor, 17.07.2008
Přečteno 296x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

buduli to brát jako volný verš je to dobrý, a hezký

17.07.2008 22:05:00 | Aka Kiss

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí