O depresi

O depresi

Anotace: když nás život nebaví

Slepá se kroutí v rozbité víře
Kulhá a padá na ledovou zem
Volajíc o pomoc svíjí se v díře
Beznaděj v šoku ji dohnala sem

Bojí se mluvit jen sípe a skučí
Drásá si tkáně svých životních cest
Bublina praská co v hlavě mdlé hučí
Bezbarvé prázdno ji sevřelo v pěst

Sirény řvou když stěny se kácí
Úzkost žhne, brní, chce popadnout dech
Balvany suti hltá a zvrací
Nejde se vyškrábat po holých zdech

Zmlácená troska jež v křečích se zmítá
Zblázněná s šíleným výrazem v tváři
Tělo je zbité duši odmítá
V očích jen smrt zlo s hrůzou se páří
Autor Beznadejny, 17.07.2008
Přečteno 268x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Velice krásně básnicky vyjádřeno.

08.08.2019 00:54:15 | ROSA ŽIVOTA ZRAKEM VNITŘNÍM OSVÍCENA

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí