sto roků čichám básně

sto roků čichám básně

Anotace: Už pletu páté přes deváté možná vás to také zmate

Sto roků jsem v šachtě žil
sto roků ještě budu,
tohle to říkám ženě své
když na dudy jí hudu.

Pak - okolo lesa pole lán
uháním jako vždycky - sám
čichám, čichám člověčinu,
snad zde v poli nezahynu.

Hned na to, tam nad jezerem
slyším, jak si pod večerem
rekviem mně zpívaj žáby
žbluňk - a není Kolbaby.

Skončily ty rýmy prosté
slýchával jsem snad už po sté
než psát také blbosti
je lepší zemřít od kosti.

Tu nad topolem podél skal
mně naposled mužík zatleskal.
Autor Šťoura, 18.07.2008
Přečteno 238x
Tipy 3
Poslední tipující: Mraveneček, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Aj já tleskám, není to tak špatné, má to aj mylšenku. :o) A žádné umírání, fuj!!!

18.07.2008 06:18:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí