Spojení

Spojení

Anotace: ...

Co je to za hru?
Každý jsme jiný.
Přesto já... i ty...
jsme jediní.

Co je to za hru?
Máme v sobě stejné.
Ostatní, zdá se,
přece jen jiné.

Není to hra.
Je to realita.
A každá částečka
je světem bita.

Jau to bolí, auvajs.
Jak na bitevním poli.

Vzdát se či spojit?
Jde se rozpojit?
Otázky bytí..
nejdou ošiditi.

Spojení...
Na telefonní lince
s Bohem domluvit se.

Ne, to nebude ono.
Autor Anxiety, 18.07.2008
Přečteno 309x
Tipy 1
Poslední tipující: shakespeares
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jo, to ještě nebude ono...:-))

18.07.2008 16:04:00 | shakespeares

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí