filmy .-)

filmy .-)

Anotace: filmy a hrdinove trosku jinak .-)

harry s hůlkou kouzlí
spiderman po pavučine krouži
hancock to případ pro sebe sam je
ale rambo je vsechny zabije
predator bude honit vetřelce
jasonx mezitím nejaký lidi sekyrkou otevre
fredy krueger smůlu má
nidko totiž nespi a hrůzou utíka
superman ten lita kdo vi kde
ale kdo ten soubj znich prezije
klasicky james bond
blbec jeden Tomu se každa kulka vyhne
a vitez je jen jeden
souboj pěsti na pěsti bond nema šanci
to na nej i vetřelec staci
čarodejnice z blair witch čeka na deti
nema totiž co k večeři
málem bych zapomeněl na froda
co by byl bez sama úplna nula

takhle se daji filmy zkombinovat
už mě to přestava nejak rýmovat
doplnte to chcete li
jinak preji snad pekne počteni
Autor nerousek, 18.07.2008
Přečteno 253x
Tipy 1
Poslední tipující: Bíša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí