Kout

Kout

Anotace: ...

V koutě po tmě sedí,
vzpomíná na život, co míval,
hodiny jen tak do stropu hledí,
pamatuje, jak ještě ten sen v hlavě míval…

Sen, co rozplynul se ve vteřině,
jak když jehla v senu se ztratí,
sen, co snít napořád už chtěl,
osud nakonec stejně mu zase zhatí…

Iluze o životě, dávno už si nedělá,
za ty roky zjistil, že pozbývá to smysl,
zjistil, že cokoli ať stejně kdy udělá,
pro osud bude jen další to nesmysl…
Autor miche_, 19.07.2008
Přečteno 242x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí