V zajetí

V zajetí

Anotace: O přátelství, ale z tý horší stránky....:(

Anděl spoután řetězy lží,
do srdce tíseň mu proudí.
A on sám moc dobře ví,
že duše v něm slepě bloudí.

Mačkán způsobenou bolestí,
doufá, že chytne ho naděje.
Jenže při jeho neštěstí,
nic dobrého se neděje.

Slzy pomalu padají k zemi,
síly mu dochází, nemůže dál.
Ztrácí se teď mezi všemi,
chtěl pomstít toho, kdo štěstí mu vzal.

To vzácné pouto přetrhnul kdosi,
teď už není nic, co bývalo dřív.
Jiný v sobě cizí štěstí si nosí,
a anděl přátelství už není živ.
Autor Werdysh, 19.07.2008
Přečteno 329x
Tipy 4
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý, Sana.sorrow
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pozor na rytmus, je to mrska..jinak cit pro rym mas, jen by to chtelo vic slovnich obratu, aby to rozjasnily, tim myslim lepsich jako

06.08.2008 16:49:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí