Velký vůz

Velký vůz

Anotace: noc splněných přání ...

Velký vůz nad hlavou mi projel právě
já stála jsem bosa v křehké trávě
kolem noc temná, jen cvrkot cvrčků zněl
a luny svit krásný příběh vyprávěl ...

Ten povoz s tou dlouhou hvězdnou ojí
veze sny těch, co nahlas bojí
se vyslovit svoje přání nevinná
když v srdcích jim láska klíčit začíná

a duše se náhle na oblacích vznáší
tak člověk své touhy do noční drožky snáší
kde jízda se hvězdným prachem zaplatí.
Ten vůz už se znovu k tobě nevrátí,

tak chop se své šance v tiché, temné noci
splnit si sny jen dnes je ve tvé moci,
projet se mléčnou dráhou právě teď.
Velký vůz čeká - tak nasedni a jeď!
Autor jita.1965, 20.07.2008
Přečteno 330x
Tipy 17
Poslední tipující: Květka Š., Jenda P., Hančí, UCET KE ZRUSENI, Lorraine, WhiteSkull, vodnař, okapovaroura, NikitaNikaT., shakespeares, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Taky bych se svezla, nejde to, tak alespoň napíšem těch našich pár vět...

23.07.2008 14:18:00 | Hančí

Nasednout na ten vůz a jet...
kdyby to tak šlo - teď hned...:-)))

20.07.2008 16:38:00 | shakespeares

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí