Básně loupej

Básně loupej

Anotace: nebuď hloupej

Kdeže loňské sněhy jsou
říkaj lenoši s oblibou
proč musí zase makati
prací se zdržovati.

Není nutné dělat práci
stačí jen když předstíráš
nejsme přeci žádní náci
pojďme radši na guláš.

Mňam...!
Autor Šťoura, 20.07.2008
Přečteno 265x
Tipy 1
Poslední tipující: NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jenomže bez práce nejsou koláče, tak šup makat!

20.07.2008 16:25:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí