Vzpomínka na sen

Vzpomínka na sen

Anotace: a opět moje sny...možná jen sny, možná skryté touhy...

Ve snu jsi mě sváděla,
Tvé polibky i pohled...
A pak přišlo ráno -
jako když vyměníš oheň a led.

Otevřu oči
a sen i s Tebou je pryč.
Jako když náhle ztratíš
od dveří kouzelný klíč.

Zvývá pár pocitů,
které jak dým opouští můj svět.
Stoupají zvolna vzhůru,
možná se mezi sny zase vrací zpět.

Možná zas tam
se znovu setkáme...
Vím, snad jen tam...
jinde se to nestane.

19/7/2008
Autor miroslaF, 20.07.2008
Přečteno 282x
Tipy 3
Poslední tipující: gaginas
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí