Býk (alebo tvoja hrdosť)

Býk (alebo tvoja hrdosť)

Anotace: ...

Ty diablov príbuzný,čo anjela ma strýka,
nebuď hrdý a zlez z toho býka,
býka bojovného.

Ukáž pravú tvár,schovaj rohy,
odhaľ svoje presilné nohy,
nohy statočného.

Posledná bitka stane sa ti osudnou,
vyhráš hlavnú cenu,žiť život so mnou,
so mnou až do záhrobia.

Len zídi z toho preslávneho býka,
s tebou aj tá tvoja pýcha,
pýcha daromná...
Autor maliska, 20.07.2008
Přečteno 260x
Tipy 5
Poslední tipující: Sabian, radexk, Aka Kiss
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí