Roky jsou pryč ..

Roky jsou pryč ..

Anotace: Psáno ve stanu na Vltavě, s uslzenýma očima, 17.7.2008, tam jsem každý rok touhle dobou, tam jsem se to dozvěděla.. to je vše, nemám co říct

V očích prázdných, míhající se stíny,
skrývajíc bolest a beznaděj,
z prázdných dnů přítomnosti.
Tak tlačíc k zemi, silou nebývalou,
ničíc poslední naději,
co snad zůstává někde ukrytá.
**
Hlava v dlaních, tepajíc do spánků,
bez přestání - už čtyři roky.
Tváře, co v mysli blednou,
zhoršují bolest v hrudi,
lapajíc po dechu, v minutách dlouhých
které se zdají hodinami být.
**
Zima co prostupuje mi tělo,
i ve dnech horkých,
a roztřásá mě, do morku kostí.
Ten pocit, vprostřed davu zakřičet -
- a křičet do vyčerpání,
a drásat si tvář ostrými nehty.
**
Klečet na kolenou se skrytou tváří,
doufajíc v neviditelnost pro okolní svět,
ztratit se v šeru při svítání
a v poledne natahovat se k měsící.
V naprostém vyčerpání znova vstávat,
snad pro další den.
**
Další den bez tebe, jak do srdce kůl,
zarývá se hluboko, ovlivňujíc myšlení,
které se zatemňuje a upadá,
jako já, do temnot své vlastní duše.
A v ruce kytara, znějící tichou melodií.
Snad ji slyšíš, když já jsem tu bez Tebe.
**
Chybíš mi

*****
Jimmy Malkin
* 5.2.1990
+ 17.7.2004
*****

by *W*
Autor *whatsoever*, 20.07.2008
Přečteno 284x
Tipy 11
Poslední tipující: In My Happy Darkness, Hannazka, Psavec, shakespeares, enigman, Churry, SZN
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

to chce hodně času...

20.07.2008 16:32:00 | shakespeares

Krásná, taková, která ve vteřině smete zlobu, drsnou šlupku, kterou člověk se brání a vystaví odhalené nitro

20.07.2008 16:01:00 | SZN

Krásná, taková, která ve vteřině smete zlobu, drsnou šlupku, kterou člověk se brání a vystaví odhalené nitro

20.07.2008 16:01:00 | SZN

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí