Vymyšlené kafe,rudé šátky slečny Markétky

Vymyšlené kafe,rudé šátky slečny Markétky

Anotace: ...............

Ledové kafe nám dochází,
rudé slunce vychází,
chladivé občerstvení,
melounové ochlazení,

na slunečné plácku,
v tajemném balíčku,
mám pro tebe mušličku,
z modrého oblaku,

darebáky zbožňuji,
každého pomiluji,
do ouška mi povídá,
vysněná slečna,
která je se mnou,
ve vaně s pěnou,
vykoupaná,

moje vedlejší účinky loupení,
bez zaplacení,
se stříbrnými kolty,
černými klobouky,
rudými šátky,
slečny Markétky,

postel u okna,pravidlo dvou minut,
sedí tam kočka,která si potrpěla na rtěnku,
dneska zapomněla,festival limuzín odstartoval,
ven vybíhá,doma zůstalo sedm trpaslíku,
úplně samotný,ve vymyšlený pohádce.
Autor Vlk v rouše, 20.07.2008
Přečteno 319x
Tipy 10
Poslední tipující: Duhová, Helena Buchtová, Psavec, Princezna.Smutněnka, Bíša, NikitaNikaT., Liss Durman
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Júúúú!!!!
Skvělé!!!

23.07.2008 14:51:00 | Helena Buchtová

Je to originální a pro mne zajímavé.

20.07.2008 16:15:00 | NikitaNikaT.

Zajímavý obraty, má to takový svoje osobitý kouzlo :-)

20.07.2008 16:12:00 | Liss Durman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí