Sklář

Sklář

Anotace: pro enigmana

...hraješ si s tenkou krásou
musíš mít jemné ruce
možná vyrobíš zrcadlo
co změní všechny křivé rysy
budou hladké jako kdysi
ach, to nejde
co mě to napadlo
....
možná vyfoukáš velký pohár
já naplním ho po okraj
tekutým ohněm jižního vína
jeho chuť je pokaždé jiná
.....
tabulkami oken vyhlédnu vzápětí
otisky rukou jim zůstaly v paměti
jen díky tvým prstům a silnému dechu
vytvořena krása beze spěchu
......
nechci se vracet
křupavé stopy skleněných slz
starý svět začínám ztrácet
ten nový je průhledný skrz
...
Autor Verena, 20.07.2008
Přečteno 301x
Tipy 25
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Holis, Lorraine, zzlatý, danav, Lota, Bíša, janewe, okapovaroura, Raduzk, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nádhera... závidím, ale hezky "o)

20.07.2008 18:05:00 | Churry

klaním se...díky...v radosti tichý...

20.07.2008 17:57:00 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí