Bílá růže

Bílá růže

Anotace: prolínání minulosti s přítomností

Na tvou tvář vzpomínám,
ve vlasech bílá růže.
...

Uličkou procházím a nevnímám,
žádná naděje, co smrtelník zmůže.

...

Tvůj něžný úsměv a krásné oči,
kůže hebká na dotek.

...

Vidět tvé mrtvé tělo, svět se točí,
a kam se podívám, všude smutek.

...

Tvůj sametový hlas,
medová hudba do uší.

...

Život náhle zhas,
jak moc chybíš mi, nikdo netuší.

...

Ladná chůze,
prostě anděl.

...

V rukách bílá růže,
můj řev v kostele zazněl.
Autor Anejet, 20.07.2008
Přečteno 294x
Tipy 4
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik, WAYWARD
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...dobře napsáno.

30.07.2008 15:24:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí