Zmatek

Zmatek

Anotace: zmatek z života..když boříme si pravidla, musíme taky něco stvořit, neb čím se pak máme řídit??

zmatek z života, jako kroky mé ho provází
nic není jisté, jen to , že se to změní
když přestávají platit pravidla
chaos tohoto světa sílí
čím se řídit, schází

boříš pravidla slušného chování,
já nebo ty, kruté pravidlo
ztrácím orientaci
nic neplatí, jen to že jsem,
to stačí? jistá si nejsem

zmatek z života, prázdno, stojí to za to?
nenechat se, opravdu to stojí za to,
zbořit staré mýty, pravidla této džungle,
která pak nastavit??

já nevím a kříčím, že ztrácím se,
již nevím co platí,
základní tabule směr, rozpadla se,
když něco zbořím, musím zárověň něco stvořit, ne?
Autor Meriel, 20.07.2008
Přečteno 232x
Tipy 6
Poslední tipující: Vlk v rouše, Bíša, Psavec, okapovaroura, Petbab
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To tedy bys měla.

20.07.2008 22:18:00 | Psavec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí