Tvá vůně

Tvá vůně

Anotace: ,,

Cítit tvou vůni
z kořínků vlasů
a dva měsíce
tě nepotkat

Přes léto
se nevídáme
v prachu
dlažebních kostek

Nenamalované oči
radši schovám
za sluneční brýle

Mravenčí štípnutí
předání kusu sebe
a jantarové šťávy
z které
si dělám
korálky na krk

Pod nebatikovanou sukní
stehna co žijí
vlastní život
/rychleji než já

Po chemickém nárazu
se na ně usmívat
Na toho co mu
občas hladím
hrudník a rty
i na toho co mi
podpírá hlavu
dokud neusnu

Prý se tomu říká
přátelství

Jim za zády
polykám
kouř i hlínu
a dělám prsteny
z trávy
co tak krásně řeže

Ve vlhkých skalách
mi bledne opálení
a odrůstá barva
na vlasech

Jen ty mě
(ne)znáš
/MOŽNÁ
Autor jitro, 20.07.2008
Přečteno 253x
Tipy 13
Poslední tipující: Emily Winnacott, jedam, saddova, Mraveneček, Psavec, okapovaroura, její alter ego
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

moc dobre, pekne vyuziti slov a nektere obraty me dostaly o kolen...je to takove uprimne a to tomu dodava naboj rekla bych...

21.07.2008 12:48:00 | saddova

:o)

20.07.2008 22:29:00 | Mraveneček

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí