Je teplý podzimní podvečer

Je teplý podzimní podvečer

Anotace: K tomu dnešnímu spíše podzimnímu počasí

Mořské vlny na molo narážejí
Je teplý podzimní podvečer
Na mole skupinka lidí stojí
Vedle baráčku jehož okno
Do dáli svým světlem hledí
Pohledem moře sledují
Odkud ke břehu malý škuner se blíží
Je to večer plný očekávání,
Kdy opět po dlouhé době se setkají
S přáteli z druhého břehu
Autor WWW, 15.08.2005
Přečteno 234x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí