Na rozloučenou

Na rozloučenou

Anotace: .........

Vzpomínky navždy mi zůstanou
když jsi semnoudívám se často stranou.
Já nechci abys viděl mě brečet
však chce se mi terď strašně křičet.
Že abys odešel nechci
ani držet tě tu nemůžu přeci.
Chetěla bycj abys byl už šťastnej
a tvůj život byl vždycky krásnej.
Nechci abys kdy vzpomínal na to, co bylo tady
ani už ti nechci dávat žádný rady.
Ty víš jak život dál žít
a svou cestou dál jít.
Jít kupředu dál k cíli
to netrvá nikdy chvíli.
Já vím že tu cestu najdeš
a žádnou její odbočku nepřejdeš.
Už navždy budeš pro mě anděl
a hodně velkej přítel.
Jsi jak démon v mojí hlavě
jehož nejde se zbavit hravě.
Ty budeš vždycky v srdci mým
a je jedno jestli já v tom tvým.
Tys na mě nebyl nikdy zlej
teď ruku svou mi porsím podej.
Já chci ti teď jen říct,
že znamenáš pro mě mnohem víc.
Jak rodina jsi totiž pro mě,
a proto znamenáš pro mě tak hodně.
Snad neztrácím tě úplně
to mrzelo by mě ohromně.
Autor mysicka55, 22.07.2008
Přečteno 325x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí