ILUZE

ILUZE

Anotace: ...bylo mi fajn,ale někdo řekl "Ber to jako iluzi.."

paprsky slunce
snaží se najít cestu k zemi
v říši divů
barevní motýlci
kteří přece nekoušou...

vznášet se v iluzích
ze kterých jde strach
tak dokonalé
až zamrazí
protože srdce ví
že stejně příjde konec
který nejvíc zabolí...

vysoké stromy
nad vodní hladinou
chtěla jsem snést úplněk z nebe
a položit k nohám
to protože ty žiješ svůj sen
a nikdo tě z něj neprobudí
když nebudeš chtít...
Autor Niky..., 22.07.2008
Přečteno 269x
Tipy 4
Poslední tipující: urcite.me.neznas, jedam, SZN
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí