Trápení noci

Trápení noci

Anotace: .......

Krůpěje potu chladící čelo.
Hlasy ze tmy,stínů hra na zdi.
Vrzání okenic,roztřáslé tělo.
Hvizd větru,budí tvou představivost.

Schoulíš se do klubka,jak malé dítě.
Spod deky koukáš do temné dáli.
A noční můry už stahují sítě.
Přece to znáš…….i tobě se zdáli.

Snažíš se vzpomenout na krásné časy.
Marně pátráš,křižuješ svou pamětí.
Strnulá postava s černými vlasy.
Už není cesta zpátky,už si tě našla,jsi její obětí.

Ty nejhorší představy,odporné věci.
Chaos,nářek,stíny.
Ty a tvůj strach jste spolu v kleci.
Jen ty a tvůj strach.

Tak už se probuď,šeptáš si tiše.
Víčka máš až příliš těžká.
Nevzdávej,už jsi téměř vzhůru….
Sedíš na posteli s motýlky v břiše.
Autor amatér, 22.07.2008
Přečteno 271x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí