Čekání

Čekání

Anotace: často na něco čekáme ... (srpen 2000)

Čekám tu na tebe,
hodinky tikají,
koukám se na nebe
a doufám potají,

že dříve přijdeš,
než spustí se déšť,
to jistě stihneš,
jen řekni, že chceš.

Čekám tu na tebe
a není mi veselo,
koukám se do sebe,
srdce moc bolelo.

Promiň mi lásko má,
že jsem jen obyčejný,
dělám to co se má
a snažím se být věrný.

Vždyť čekám na tebe
a čekám už dlouho,
tak zas hledím na nebe
s nadějí pouhou,

že na ženy krásné
čekat se vyplatí
a začíná být jasné,
že pro mě to neplatí!
Autor Obyčejný básník, 15.08.2005
Přečteno 277x
Tipy 1
Poslední tipující: ziriant
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Citim z toho trochu smutek... Ale, krasny smutek.100

11.04.2006 18:34:00 | BlackTangerine

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí