Sen

Sen

Anotace: ...na zemi ráj..ty rajská hudbo hraj :o))

…měla jsem sen (až příliš idealistický)
a jak as víte – to nebývá vždycky :o))
Možná jsem fantasta..blázen či bloud
však v tom snu proběh´prostě Boží soud
a všechno zlo tak zčistajasna ustalo
že nic se zpátky vrátit nedalo…
*vrahouni začli zdivoka kvést od paty
*a drbny měly jazyk fakt totálně chlupatý
*jo, potrefená husa vždycky zakejhala
*lakomcům vlastní kůže byla děsně malá
*sprosťáci měli zase permanentní škytavici
*a násilníci penis svůj jen prostě „nestojící“
*lhářům se černý fleky v tvářích zjevily
*dealeři drog svý konce prstů někde ztratily
*nevěrní měly žhnoucí hvězdy na čele
*a vandalové pěli chorál v kostele…
..a tahle skutečnost byla fakt gradační..
já chechtala se nad tou scénkou legrační
a když jsem si to nejvíc v mysli užívala
(neb toho bylo ještě o dost víc)
..tak čísi tlama mou tvář olízala
a já zas neměla z toho snu zhola nic..
Autor šuměnka, 15.08.2005
Přečteno 376x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí