zkratová

zkratová

Anotace: ...zamyšlení se nad povahou jednoho..momentová, zkratová báseň..

Pavouk mi před očima síť svou spřádá
(nám snad tak jako jemu nevyhládá)
křížem si těžko pomalujem záda
TICHO JE PAST!!

Krysa už na dno nory padá
(návštěvy hadí nemá nejspíš ráda)
smyčka je kolem krku vždycky zrada
...ať z provazu..a nebo z hada
HLAD NECHTĚL KRÁST!!
Autor šuměnka, 15.08.2005
Přečteno 321x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí