Už se na nic neptám

Už se na nic neptám

Anotace: Moje oblíbená báseň, která byla později i zhudebněna.

Už se na nic neptám
ničemu se nedivím
mlčím, o ničem nereptám
nikomu nic nezávidím
Žádný zvuky neslyším
a vůbec nic nevidím
nedýchám, nejím a nepiju
a život můj neřídím

Lhostejný mi jsou priority
přátelé, života smysl
Nemám pocit nervozity
ani veselou mysl
Nebývám už vůbec smutný
zadumaný - bohužel
Není to už pro mě nutný
před nedávnem jsem umřel

Jednou něco končí a jindy zase začíná
Když Černý stín poručí, světlo z loučí zhasíná
Autor Dessinateur, 22.07.2008
Přečteno 263x
Tipy 4
Poslední tipující: Myrja, okapovaroura, Simísek, cordeli
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

mno, některá slovíčka...=) Ae za pocity..

22.07.2008 19:22:00 | Simísek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí