Víla ze snů

Víla ze snů

Anotace: na mě trochu slaďárna, ale co nadělám... ale stejnak by mě zajímalo, o kom to je.

Na okvětním plátku růže tančíš
dívko z měsíčních paprsků utkaná,
vlasy se kolem tebe točí
jak křídla havraní větrem vlající,
usmíváš se a záříš, jsi hvězda na nebi,
něžná jak vánek, jak povodeň divoká,
v nádherných očích, snad černých, co já vím,
ně co ti jiskří, ne, to nerozluštím.
Nádherná, křehká a pevná jak skála,
ve svitu hvězd bledá, snad průsvitná,
kdopak jsi, dívko snová?
Pověz, proč o tobě se mi zdá noc co noc znova?

... už vím kdo jsi...
Má milovaná
Autor Johny Styx, 23.07.2008
Přečteno 266x
Tipy 1
Poslední tipující: Tymi14
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí