Diagnoza ,,vražda"

Diagnoza ,,vražda"

Anotace: starší ,,šuplíková" věc... :-)))

Ostřím slov rozetnem
to mlčení mezi námi.
Nebo půjdem od sebe
tak radili naši známí.

Nečekej a jed plivni
tohle pouze ty umíš.
Jen prosím neříkej:
,,zase blbě čumíš“.

Prones co ti je libo
klidně i pozpátku.
Jsi jak deska škráblá
na konci a začátku.

Kdo z nás nechtěl by
všechno vrátit zpátky.
Do života si vstoupit
zase stejnými vrátky.

Bez váhání zabijme
dusno plíživé a líné.
Bude to vražda jediná
za kterou nás trest mine…
Autor Modrý Adept, 23.07.2008
Přečteno 480x
Tipy 10
Poslední tipující: Bíša, Holis, Hannazka, okapovaroura, Majdi, Myrja, Hančí
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Jasně! Nepatlejte se s tim! Zab to, co ještě dejchá! A žádný slitování!!!

24.07.2008 15:32:00 | Hannazka

Brrrr...teda popsal jsi to tak barvitě,že mě z toho až mrazí... :-)))

23.07.2008 16:29:00 | Majdi

to je rap!!! :o)

23.07.2008 14:29:00 | hanele m.

Hezky a zároveň smutně se mi četlo..

23.07.2008 08:15:00 | Hančí

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí