Botanik

Botanik

Anotace: ...

Najednou, jen tak, bez závazků
Přinesl jsi mi sedmikrásku

K večeři měli jsme suché víno
Začals mi říkat kopretino

Chutnali jsme vůni měsíce
Byla jsem tvá krásná hvězdnice

Pak v jednom ránu z červánků
Nadechls náhle vůni heřmánku

Nepoznáš bílé květy rozchodníku
Už nemiluješ botaniku?

Vzdaluješ spěšně kroky na chodníku
Už nemiluješ? Botaniku?
Autor gaginas, 23.07.2008
Přečteno 319x
Tipy 10
Poslední tipující: Makula, strašidýlko-střapatý, Jin, okapovaroura, Aťan, Myrja
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nenašel jsem kopretinu,
proto trhám knoflíky.
Má mě ráda,
nemá mě ráda,
má mě ráda...
dokud ti šaty
samy nespadly.

23.07.2008 10:25:00 | Aťan

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí