Zašlé kroky

Zašlé kroky

Anotace: ...

V tichosti nepřehlédnutelných obrů
promítal jsem podrážkami bot film
O zašlých krocích

se smogem ztraceného ráje
pral se o slastné nadechnutí
byl to starý kašel

koho jsem nechtěně probudil

Poslouchal jsem drby listů
v korunách stromů
o tom jak je všechno
o tisícikorunách

až opadají

zmlknou

ti druzí začnou samozřejmě mluvit

Zastavil jsem se a díval
kam až se to dostal
i přes rozšířené nozdry

necítil jsem nic

to je divný
myslel jsem si
že je to všechno tak
jak má být

Je načase vypadnout
Autor smudlinek, 23.07.2008
Přečteno 268x
Tipy 13
Poslední tipující: drsnosrstej kokršpaněl, Marcella, prostějanek, Psavec, Belmon, Myrja, Aťan, Churry
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

... tady je všechno co potřebuji vědět ...

24.07.2008 06:01:00 | Marcella

Přesně tak, ovšem kam se vrtnout.

23.07.2008 17:12:00 | Psavec

vypadnout... dobrej nápad. Ale kam? Zůstávám. :-)

23.07.2008 10:29:00 | Aťan

Jó život si plyne, tak má být, jen těžko můžeš ovlivnit...ale jde to. Zkrátka emigrace do budoucna "o)

23.07.2008 10:16:00 | Churry

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí