Beznaděj vlků

Beznaděj vlků

Anotace: .....

Z oblohy hvězdy padaly,
cvrčci se s tichem noci hádali.
Hráli tu svou melodii,
o tom jak vlci smutně vyjí.

Asi něco ztratili,
když se z bitvy vrátili.
Tak nezbylo jim nic víc,
než prázdně hledět na Měsíc.

Snad jim Měsíc ulehčí vrátit se zpět,
zapomenout na to, jak krutý k nim byl svět.
Snad budou se zase smát,
na hoňku s ostatními si hrát.

Do ticha dnešní noci temné,
ozvalo se zavytí teskné
a hvězda spěchala zemi vstříc,
o smutku vlků jí něco říct.
Autor Barbara Smílová, 15.08.2005
Přečteno 322x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Námět je supr, to jo... ale
je pravda, že tady už melodie a rytmus opravdu neladí...
promiň, ale to je pro mě jen 60

04.04.2006 15:17:00 | Kristýna M

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí